Business Events

Congres

In Het Sieraad is alles voorhanden om een geslaagd (internationaal) congres of symposium te organiseren, tot 1200 personen.

Het prachtige Atrium met een fantastisch veel licht van boven, vele break-out rooms en alle moderne faciliteiten zijn aanwezig voor een geslaagd congres. Een dag die volledig in het teken staat van kennis, inspiratie, ontmoeten en netwerken.

Kies voor de totale beleving en sluit met uw gasten het congres af met een culinair diner. Onze sterrenchef Dennis Huwaë verrast graag met zijn vertoverende gerechten!

Diner

TheFork Restaurants Awards 2019 @HetSieraad Amsterdam

Wij zijn super trots op de lancering van TheFork Restaurants Awards 2019 Het Sieraad in Amsterdam.Mede mogelijk gemaakt door o.a. @todaysbrew Het Sieraad, Annemarie Pompen. De Artiesten – Culinaire Concepten & Events, Rinze Vegelien Sanderijn Jorna, Mirjana Babic, Typhoon Hospitality, Dennis Huwae, Tim Golsteijn, Jermain De Rozario, Moet Hennessy Nederland en alle andere sponsoren, sterrenchefs, gasten en genomineerden. We kijken nu al uit naar de volgende editie in 2020!Check hieronder de aftermovievideocredits@todaysbrew.

Geplaatst door TheFork.nl op Dinsdag 24 september 2019

Vergadering

In ons multifunctionele gebouw zijn er vele mogelijkheden tot vergaderen. Van een intieme tot grootschalige bijeenkomst. Veel van onze zalen zijn exclusief te gebruiken en we zijn op alles voorbereid. 

We beschikken in Het Sieraad over verschillende break-out rooms en alle noodzakelijke faciliteiten zijn aanwezig om een vergadering tot een succes te maken. U heeft bij ons de keuze uit verschillende vergaderarrangementen. Tevens verzorgen we, indien gewenst, uw ontbijt, lunch, diner of borrel na.

We garanderen u een exclusieve vergadering vol inspiratie en een vrije geest!

Productpresentatie

De combinatie van Amsterdam, cultuur, aankleding en de industriële- en commerciële invulling van een (product)presentatie heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een geweldig succesnummer in Het Sieraad.

Het publiek wordt verrast, de producten krijgen extra flow en de flexibele instelling van ons team maken iedere presentatie tot een belevenis waardoor bedrijven zoals Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Philips en Disney ?? al meerdere malen met complimenten zijn teruggekeerd naar onze locatie.

We zijn super trots op deze schouderklopjes, maar we zijn nog lang niet klaar met ons product!

Kick Off