fbpx

Business Events

Congres

In Het Sieraad is alles voorhanden om een geslaagd (internationaal) congres of symposium te organiseren, tot 1200 personen.

Het prachtige Atrium met glazen dak en hierdoor veel licht van boven is een bijzonder aangename en verrassende plek voor een congres. De vele break-out rooms en alle moderne faciliteiten zijn aanwezig voor een geslaagd congres. Een dag die volledig in het teken staat van kennis, inspiratie, ontmoeten en netwerken.

Kies voor de totale beleving en sluit met uw gasten het congres af met een culinair diner. Onze sterrenchef Dennis HuwaĆ« verrast graag met zijn betoverende gerechten! Dit kan in de zomermaanden ook buiten op ons terras aan het water.

Diner

https://www.facebook.com/thefork.nl/videos/2494745137424314/

Vergadering

In ons multifunctionele gebouw zijn er vele mogelijkheden tot vergaderen. Van een intieme tot grootschalige bijeenkomst. Alle zalen zijn exclusief te gebruiken en we denken graag mee over een inspirerende invulling.

We beschikken in Het Sieraad over verschillende break-out rooms en alle noodzakelijke faciliteiten zijn aanwezig om een vergadering tot een succes te maken. Wij bieden verschillende vergaderarrangementen. Van onze home made Kombucha, ontbijt tot diner alle gerechten worden gekenmerkt door de HuwaĆ« twist.

We garanderen een inspirerende omgeving, hoge service en persoonlijke aandacht.

Productpresentatie

Het Sieraad heeft zich door de combinatie van; Amsterdam, cultuur, aankleding en uitstraling bewezen als een perfecte locatie voor een productlancering.

Het publiek wordt verrast, de producten krijgen extra flow en de flexibele instelling van ons team maken iedere presentatie tot een belevenis waardoor bedrijven zoals Calvin Klein, Yves Saint Laurent en Ymere al meerdere malen zijn teruggekeerd naar onze locatie.

We zijn super trots op deze schouderklopjes, maar we zijn nog lang niet klaar met ons product!