fbpx

Events op anderhalve meter

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een bijeenkomst op 1.5 meter? In Het Sieraad ben je welkom!

Wij hebben onze locatie zo ingericht dat iedereen veilig en hygiënisch deel kan nemen aan vergaderingen, lezingen of colleges. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om vergaderingen te combineren met een professionele livestream.

Het Sieraad is uitermate geschikt om events te combineren met een livestream, waardoor je collega’s op locatie of in het buitenland moeiteloos kunt betrekken bij bijvoorbeeld een productpresentatie.

Onze catering wordt ook geheel coronaproof gefaciliteerd. Van koffie en thee tot heerlijke cocktails. Van tussendoortje tot aan een volledig georganiseerd diner.

Afhankelijke van de grootte van je evenement, kun je kiezen of je deze wilt laten plaatsvinden in het Atrium of in de Smederij.

In het Atrium kunnen wij maximaal 90 mensen op 1,5 meter binnen hebben. In de smederij geldt een maximum van 25 personen op 1,5 meter afstand. In de gehele locatie houden wij rekening met corona en de actuele regels van het RIVM. Zo kunnen evenementen op dit moment georganiseerd worden aan de hand van Testen voor Toegang.

Voor meer informatie of aanvragen, neem contact met ons op.