fbpx

Koks

Events Floor Manager Het Sieraad

E-Commerce/Online Marketing medewerker

Stage: Marketing Content Creator

Stage: Eventmangement Het Sieraad

Koks

Daalder Culinair zoekt gedreven koks voor haar horecagroep. Onderdelen van de horecagroep zijn evenementenlocatie Het Sieraad, Michelin sterren restaurant Daalder* en Restaurant Edel onder leiding van Dennis Huwaë, het event EdelWise en de nieuwste aanwinst: een DarkKitchen in Bususum. Momenteel zijn wij voor onze DarkKitchen in Bussum en Restaurant Edel in Amsterdam op zoek naar koks.

In ons DarkKitchen Team, dat bestaat uit een bedrijfsleider, chef koks, koks, keukenhulpen en inpakkers, bedenken en bereiden wij voor onze eigen klanten, maar ook voor klanten van derden maaltijden die in de vorm van een maaltijdbox of in een catering bij de mensen of bedrijven thuis wordt bezorgd. Zowel qua omvang als qua type maaltijden loopt dit sterk uiteen. Er wordt voor kleine gezelschappen op fine dining niveau een mise en place klaargemaakt, maar ook voor groepen van honderden mensen wordt er gekookt. Onze keuken in Bussum is ongeveer 700 vierkante meter groot en wij bedienen vanuit hier diverse uiteenlopende klanten in heel Nederland.

DaalderCulinair heeft meerdere chefs in huis met een Michelin ster dus kwaliteit is in alles wat we doen een gegeven. We streven iedere dag naar perfectie voor onze klanten.

Wij zijn op zoek naar koks van uiteenlopend niveau zoals chefs, sous chefs en chefs de partie.

Wie ben jij?
  • Je hebt een afgeronde koksopleiding op mbo-niveau, aangevuld met minimaal 2 jaar keukenervaring.
  • Je volgt wat er gebeurt op culinair gebied in de wereld en brengt deze ideeën en ontwikkelingen in.
  • Je ben in het bezit van een goede dosis positiviteit en humor
  • Je bent een sterke communicator en een teamspeler.
  • Je bent flexibel in werkuren (avonden, weekenden, feestdagen);
  • Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid.
Wat bieden wij?
  • Een superleuke baan bij met veel afwisseling en spannende ontwikkelingen, je hebt de ruimte om zelf met ideeën te komen;
  • Fulltime functie (40 uur per week);
  • De aanstelling vindt plaats in tijdelijke dienst, voor een periode van 7 maanden met kans op verlenging;
  • Kans om te groeien en een groot netwerk op te bouwen;
  • 25 vakantie dagen, recht op 8% vakantiegeld en opbouw van pensioen;
  • Een salaris conform de Horeca CAO, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie;
  • Een ondernemende, creatieve en uitdagende werkomgeving met ruimte voor nieuwe ideeën;
  • Dagelijks lunch of diner.

Bij interesse kun je jouw CV en motivatie sturen naar Jeroen Vermeulen jeroen.vermeulen@daalderculinair.com

Events Floor Manager Het Sieraad

Altijd al de spin in het web willen zijn tijdens de operatie van een groot evenement of clubnacht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Daalder culinair zoekt voor Het Sieraad een events floor manager met een goede portie energie en enthousiasme.

Het Sieraad is een veelzijdige evenementenlocatie in Amsterdam West. Onder de vlag van Daalder Culinair hebben we grote plannen en zoeken versterking in ons events team om alle evenementen in goede banen te leiden. Wij zijn per direct op zoek naar een gedreven manager met passie voor horeca, evenementen en muziekfestivals. Jij bent op de vloer het aanspreekpunt voor opdrachtgevers, personeel en gasten. 

Wat ga je doen?
  • Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en gasten tijdens evenementen;
  • Meedenken en uitvoeren van verschillende evenementen in Het Sieraad;
  • Leidinggeven en instrueren van het operationele personeel bij evenementen zowel zakelijke (B2B) als consumenten (B2C) events;
  • Jij bent de schakelpositie tussen productie en uitvoering van evenementen;
  • Het begeleiden en aansturen van de op- en afbouw van de evenementen;
  • Je maakt samen met de eventmanager de operationele planning en roosters;
  • Je zorgt voor voorraadbeheer en onderhoud contact met leveranciers.
Wie ben jij?
  • Je hebt bewezen ervaring (minimaal 2 jaar) als floormanager of leidinggevende;
  • Je bent beschikbaar in de avonduren en in het weekend;
  • Je vind het geen probleem om tot in de vroege uurtjes dansfeesten in goede banen te leiden;
  • Je bent bekend met de Amsterdamse evenementenbranche;
  • Je hebt oog voor detail en kan je goed inleven in de bezoeker;
  • Je bent creatief en kan snel schakelen in lastige situaties;
  • Je gaat planmatig te werk en bent stressbestendig;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt een can-do mentaliteit, je hebt een assertieve en actieve werkhouding.
Wat bieden wij?
  • Een superleuke baan bij één van de mooiste evenementenlocaties van Amsterdam;
  • Fulltime functie (38 uur per week);
  • De aanstelling vindt plaats in tijdelijke dienst, voor een periode van een jaar. Bij goed functioneren wordt het tijdelijk dienstverband gevolgd door een aanstelling in vaste dienst;
  • Kans om te groeien en een groot netwerk op te bouwen;
  • 25 vakantie dagen, recht op 8% vakantiegeld en opbouw van pensioen;
  • Een ondernemende, creatieve en uitdagende werkomgeving met ruimte voor nieuwe ideeën;
  • Dagelijks lunch of diner.

Geïnteresseerd in deze vacature? E-mail je CV en motivatie naar onze eventmanager Jan Nijman jan.nijman@daalderculinair.com. Heb je vragen? Bel dan naar 020-8200928.

E-Commerce/Online Marketing medewerker

Horecagroep Daalder Culinair zoekt een marketeer met e-commerce ervaring voor het doorontwikkelen van de thuiskookbox-afdeling en onze overige DarkKitchen activiteiten. Restaurant Daalder is begin 2021 beloond met een Michelinster, en zijn thuiskookbox Thuis met Daalder is van hoog niveau en erg hard gegroeid tijdens de lockdown.

Aan de marketeer de taak om dit product verder te laten groeien, alsmede nieuwe producten te introduceren voor de thuismarkt. Er staan nieuwe labels en producten op de rol om op korte termijn gelanceerd te worden. Met de ingebruikneming van een productiekeuken zoeken we een betrokken marketeer die vaardig is in digital marketing en de productie van content (video en foto) kan begeleiden.

Als Online Marketeer stippel je met de directie een strategie uit waarmee je aan de slag gaat. De rest van de marketingafdeling helpt je daarbij. Iedereen heeft zijn eigen merken maar ook zijn eigen disciplines waarmee ze Daalder Culinair en zijn labels vooruit helpen.

Je hebt een natuurlijke interesse in e-commerce en online marketing en gaat geen uitdaging uit de weg. Je werkt dan ook graag samen met je collega’s om te sparren over jouw innovatieve en creatieve ideeën. En last but not least: je gaat altijd voor het beste resultaat. Een resultaat waar jij jezelf in herkent

Wat ga je doen?
  • Je bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van onze online doelstellingen (traffic, leads & sales)
  • Je bedenkt complete marketing campagnes en zet deze op
  • Je signaleert kansen aan de hand van data en vertaalt deze door naar concrete acties
  • Je optimaliseert onze website(s)
  • Je brengt e-commerce kennis mee (Facebook Business, Google Ads, Google Shopping)
  • Je stelt KPI’s en zet je er voor in deze te halen.
Wie ben jij?
  • Een afgeronde HBO/ WO opleiding
  • Minimaal 2 jaar (werk)ervaring binnen (digital) marketing en/of e-commerce
  • Je bent creatief, analytisch, neemt initiatief en je weet van aanpakken
  • Je hebt de drive jezelf én het team verder te ontwikkelen
  • Een teamplayer die zich niet op een eilandje vertoeft
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar
Wat bieden wij?
  • Een superleuke baan bij één van de mooiste horecagroepen van Amsterdam;
  • Fulltime functie (38 uur per week);
  • De aanstelling vindt plaats in tijdelijke dienst, voor een periode van een jaar. Bij goed functioneren wordt het tijdelijk dienstverband gevolgd door een aanstelling in vaste dienst;
  • Standplaats in Bussum;
  • 25 vakantie dagen, recht op 8% vakantiegeld en opbouw van pensioen;
  • Een ondernemende, creatieve en uitdagende werkomgeving met ruimte voor nieuwe ideeën;
  • Dagelijks lunch of diner.

Bij interesse vragen we je een mail te sturen met je CV en motivatie naar Jeroen Vermeulen jeroen.vermeulen@daalderculinair.com

Stage: Content Creator

Het Sieraad is een evenementenlocatie in Amsterdam West met een programmering dat varieert tussen business- en publieksevenementen. De locatie is onderdeel van een horecagroep met restaurants als Edel by Dennis, Daalder, Peche Food Suppliers en het event EdelWise.

We hebben een culinair hart en zoeken iemand met liefde voor de horeca. Als content en creatie stagiair vind je je plek op de marketingafdeling van de horecagroep. Hierdoor kan het zijn dat je de ene dag een contentplan maakt voor de Instagrampagina van Het Sieraad, de volgende dag assisteer je bij een foto-shoot van een nieuwe menu. Je creëert social posts in beeld en tekst, en denkt mee over de merkidentiteit die altijd in ontwikkeling is. Je mag van een event van A tot en met Z de marketingstrategie mag bedenken.

Wat ga je doen?
  • Meedraaien op de marketingafdeling;
  • Design en DTP-werk;
  • (Website) teksten schrijven;
  • Meedenken over marketing strategie voor events;
  • Social media posts bedenken en inplannen;
  • Uitvoering van de contentkalender van verschillende merken.
Wie ben jij?
  • Je studeert op HBO of WO-niveau in de richting van Communicatie, Marketing, Informatiemanagement of Journalistiek;
  • Je beheerst het Nederlands goed, je kent de grammaticaregels en je bent ook creatief;
  • Je beheerst de Engelse taal;
  • Je hebt kennis van Adobe Creative programma’s Photoshop & InDesign en je bent niet bang deze te gebruiken;
  • Je hebt liefde voor events en restaurants;
  • Multitasken is geen probleem voor jou;
  • Je hebt een can-do mentaliteit, je hebt een assertieve en actieve werkhouding;
  • Nauwkeurig, stressbestendig en zeer punctueel;
  • Je bent minimaal 3 maanden en 5 dagen per week beschikbaar;
  • Events vinden vaak buiten kantooruren plaats, dus flexibiliteit is belangrijk.
Wat bieden wij?
  • Een plek om te leren van doorgewinterde restaurant- en eventmarketeers;
  • Een ondernemende, creatieve en uitdagende werkomgeving met ruimte voor nieuwe ideeën;
  • Dagelijks lunch;
  • En natuurlijk stagevergoeding: €250 per maand.

Je komt op een energiek bedrijf terecht met waar veel gelachten wordt, maar ook keihard gewerkt. Er valt een hoop te leren dus solliciteer snel bij Claire van der Hall via claire@daalderculinair.com.

Stage: Event Management Het Sieraad

Daalder Culinair zoekt een stagiair eventmanagement voor zijn horecagroep. Onderdelen van de horecagroep zijn evenementenlocatie Het Sieraad, restaurants Daalder* en Edel, en het event EdelWise. Geen dag is hetzelfde, en sinds de komst van Corona vinden we onszelf iedere dag opnieuw uit. We hebben een culinair hart en zoeken iemand met liefde voor de horeca.

De meeste evenementen vinden plaats in Het Sieraad. Dit is een evenementenlocatie in Amsterdam West met een programmering dat varieert tussen bedrijfs- en publieksevenementen. Vanaf het moment dat evenementen weer toegestaan zijn, zullen er wekelijks concerten, dance events of foodfestivals plaatsvinden.

Als stagiair event manager loop je mee met de event manager en program manager. Je bent de ene dag op kantoor voor het opstellen van draaiboeken en de andere dag assisteer je tijdens een evenement.

Wat ga je doen?
  • Meedraaien tijdens verschillende evenementen in Het Sieraad;
  • Offertes maken en contact onderhouden met gasten en/of opdrachtgevers;
  • Meedenken over de aankleding en invulling van onze eigen evenementen;
  • Het opstellen van draaiboeken en checklijsten;
  • Contact met leveranciers;
  • Diverse administratieve taken.

Wie ben jij?
  • Je studeert op HBO-niveau een opleiding in de richting van event management;
  • Je hebt een passie voor evenementen en/of horeca;
  • Je bent je aan het verkennen in de Amsterdamse evenementenbranche;
  • Je hebt oog voor detail en kan je goed inleven in de gast;
  • Je bent creatief en kan snel schakelen in lastige situaties;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt een can-do mentaliteit, je hebt een assertieve en actieve werkhouding.
Wat bieden wij?
  • Een plek om te leren van ervaren event managers;
  • Kans om te groeien en een groot netwerk op te bouwen;
  • Een ondernemende, creatieve en uitdagende werkomgeving met ruimte voor nieuwe ideeën;
  • Dagelijks lunch;
  • Stagevergoeding: €250,- per maand.

Gaat het bij je kriebelen? Reageer dan snel op deze fantastische stageplek door een mail te sturen naar event manager Jan Nijman via jan.nijman@daalderculinair.com