fbpx

Edel

Restaurant Edel heeft een prachtige locatie, gelegen aan het historische gebouw: Het Sieraad. Het beschikt over een ruim en groot terras waar je heerlijk kan vertoeven in de zon en aan het water. Door de ligging van het terras zit kun je de hele dag genieten van de zon. Zit je toch liever in de schaduw of wordt er regen verwacht? Niet getreurd! Want we hebben overvloed aan parasols en heaters om ervoor te zorgen dat jullie lekker warm en droog kunnen genieten van ons terras.

Eten en drinken

De terraskaart van Edel is ideaal voor een zomerse borrel, date of spontane terrassessie met vrienden of familie. Het eten en drinken op de kaart is helemaal ingespeeld op de zomer, waarbij het eten een perfecte aanvulling is op onze dranken. Ook voor een lunch of diner kun je bij ons terecht, waarbij veel van onze gerechten ook als vegetarische variant kunnen worden geserveerd. De opties hiervoor kun je uitvragen bij ons personeel, zij helpen je graag.

Ons restaurant binnen is helaas voorlopig nog gesloten. We zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met de verbouwing van ons restaurant en verwachten in september onze deuren weer te kunnen openen. Tot die tijd hopen we jullie te verblijden met ons terras en we ontvangen jullie natuurlijk al te graag als ons restaurant weer open is!

Reserveren en openingstijden

Reserveren kan via onze Formitable widget, rechts onderin op deze pagina. Mocht het niet lukken om een reservering te plaatsen voor een specifiek tijdslot, dan is het mogelijk dat we op dat moment geen tafels meer over hebben. We verwelkomen je natuurlijk heel erg graag op een ander tijdstip of een andere dag. Specifieke zitplaats aanvragen kunnen we niet garanderen, wel kun je jouw voorkeur aangeven bij de reservering zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Wil je reserveren voor een grote groep mensen? Dat kan, stuur dan even een mailtje naar reserverenedel@daalderculinair.com.

DagTijd
Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdag12:00 – 23:00
Donderdag12:00 – 23:00
Vrijdag12:00 – 23:00
Zaterdag12:00 – 23:00
Zondag12:00 – 23:00